INPORO Flowbrix Profi 200 ml

259 Kč / ks 214 Kč bez DPH
Skladem

Ekologický měďnatý přípravek mědi pro ovoce, zeleninu a okrasné rostliny = zvyšuje odolnost rostlin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

INPORO Flowbrix Profi

Koncentrované měďnaté hnojivo pro ovoce, zeleninu a okrasné rostliny.

  • měď Cu (min. 380 g/l)

Jak to funguje?

  • je tekuté koncentrované měďnaté hnojivo
  • určené pro použití v zahradnictví, zemědělství a lesnictví
  • měď příznivě působí na stabilitu chlorofylu, který je potom později odbouráván, takže se prodlužuje období aktivní fotosyntézy
  • při nedostatku mědi se výrazně snižuje využití dusíku z hnojiv
  • nedostatek mědi se projevuje zvláště na lehkých a kyselých půdách, na kyselých půdách po radikálním vápnění nebo na půdách s vyšším obsahem organické hmoty (po zaorávkách posklizňových zbytků)
  • Flowbrix Profi aplikujte do půdy před setím nebo postřikem na list před výskytem plísní zeleniny, ovocných, okrasných dřevin, révy vinné, kadeřavosti broskvoní,  aj.

Kde aplikujme?

  • zelenina (rajčata, brambory, okurky, cukety, dýně, cukrovka, cibule, pór, celer, fazol, mrkev, petržel, ředkvičky, salát, špenát, aj.)
  • jahody, drobné bobuloviny
  • ovocné stromy (jabloň, hrušeň, slivoň, broskvoň, meruňka, třešeň, višeň)
  • ořešák
  • okrasné dřeviny (borovice, buk, modřín, listnáče, topol)
  • louky a pastviny
  • polní plodiny (obiloviny, kukuřice, mák, kmín, chmel, aj.)

Jak aplikujeme?

  • postřikem
  • většinou po celou dobu vegetace až do období cca. 3 týdny před sklizní (dle plodin)
  • měďnaté přípravky jsou obecně doporučovány také jako podzimní postřik ovocných stromů (po opadu listí)

Kdy a jak aplikujeme?

  • Broskvoň, Odolnost - Postřikem při nalévání pupenů, nejpozději na počátku rašení. Možnost také během vegetace až do období cca 3 týdny před sklizní. Pro odolnost broskvoní, aplikace před výskytem kadeřavosti. 30 ml / 3-10 l vody / 100 m2        Postřik               1,2,3     
  • Borovice, Odolnost - Postřikem od května do srpna. 30 - 35 ml / 3-10 l vody / 100 m2               Postřik  5,6,7,8 
  • Brambor, Plíseň bramborová - Aplikace postřikem během vegetace až do doby posledního postřiku proti plísni bramborové. 6 - 25 ml / 2 l / 100 m2   Postřik  6,7,8     
  • Cibule, Odolnost - Také pro pór, celer, chřest. Aplikace během celé vegetace pro odolnost rostlin před výskytem plísně. 25 ml / 2 l / 100 m2         Postřik  6,7        
  • Cukrovka, Odolnost - Postřikem během celé vegetace až do doby posledního postřiku proti cerkosporióze řepy. 12,5 - 25 ml / 2 l vody / 100 m2   Postřik  6,7,8     
  • Drobné ovoce, Odolnost - Postřikem během celé vegetace až do období cca. 3 týdny před sklizní. 6 -30 ml / 3-10 l vody / 100 m2   Postřik  3,4,5,6,7,8         
  • Fazol, Odolnost - Postřikem při vývinu pravých listů až do období cca. 3 týdny před sklizní. 25 ml / 2 l vody / 100 m2              Postřik  4,5,6,7 
  • Hrušeň, Odolnost - Postřikem během celé vegetace až do období cca. 3 týdny před sklizní. 0,1 % - 0,14 % roztok. 10 -14 ml / 3-10 l vody / 100 m2 Postřik  3,4,5,6,7,8         
  • Jabloň, Odolnost - Postřikem během celé vegetace až do období cca. 3 týdny před sklizní. 0,05 % - 0,07 % roztok. 5 -7 ml / 3-10 l vody / 100 m2      Postřik  3,4,5,6,7,8         
  • Jádroviny, Odolnost - Postřikem během celé vegetace až do období cca. 3 týdny před sklizní. 6 -30 ml / 3-10 l vody / 100 m2   Postřik  3,4,5,6,7,8         
  • Jahoda, Odolnost - Postřikem po sklizni plodů. Opakovat za 10-14 dnů. 25 ml / 3 l vody / 100 m2             Postřik  7,8,9     
  • Louky, Odolnost - Postřikem po podzimní pastvě nebo seči až do začátku vegetace. 13 - 25 ml / 2 l vody / 100 m2      Postřik  9,10,11,2,3,4    
  • Meruňka, Odolnost - Postřikem během celé vegetace až do období cca. 3 týdny před sklizní. 17,5 -35 ml / 3-10 l vody / 100 m2            Postřik  3,4,5,6 
  • Mrkev, Odolnost - Také petržel, ředkvička, salát, špenát. Postřikem během celé vegetace až do období 3 týdny před sklizní. 25 ml / 2 l vody / 100 m2              Postřik  5,6,7,8 
  • Okrasné dřeviny, Odolnost - Borovice, buk, modřín, listnáče, topol. Postřikem od května do srpna. 30 - 35 ml / 3-10 l vody / 100 m2               Postřik  5,6,7,8 
  • Okurka, Odolnost - Také pro papriku, rajčata. Pole i skleník. Aplikace od fáze 3. listu do sklizně. Pro odolnost rostlin před výskytem plísně. 25 ml / 3 l / 100 m2         Postřik               5,6,7,8 
  • Ořešák, Odolnost - Postřikem během celé vegetace až do období cca. 3 týdny před sklizní. 25 ml / 3-10 l vody / 100 m2        Postřik  5,6        
  • Paprika, Odolnost - Pole i skleník. Postřikem od fáze 3. listu do sklizně. 25 ml / 3 l vody / 100 m2             Postřik  5,6,7,8 
  • Peckoviny, Odolnost - Postřikem během celé vegetace až do období cca. 3 týdny před sklizní. 6 -30 ml / 3-10 l vody / 100 m2   Postřik  3,4,5,6,7,8         
  • Rajčata, Odolnost - Pole i skleník. Postřikem od fáze 3. listu do sklizně. 25 ml / 3 l vody / 100 m2             Postřik  5,6,7,8 
  • Réva vinná, Odolnost - Postřikem od fáze rašení do fáze ukončení tvorby hroznů. Pro odolnost révy, aplikace před výskytem plísni révové. 12,5 - 25 ml / 3-10 l vody / 100 m2         Postřik  5,6,7,8 
  • Slivoň, Odolnost - Při nalévání pupenů, nejpozději na počátku rašení. Možnost také během celé vegetace až do období cca. 3 týdny před sklizní. Pro odolnost rostlin, aplikujte před výskytem puchrovitosti. 20 - 40 ml / 3-10 l vody / 100 m2               Postřik               3,4        
  • Třešeň, Odolnost - Postřikem během celé vegetace až do období cca. 3 týdny před sklizní. 20 -35 ml / 3-10 l vody / 100 m2 Postřik  3,4,5,6 
  • Tykvovitá zelenina, Odolnost - S jednou slupkou (okurky, cukety, melouny, aj.). Postřikem během celé vegetace pro odolnost, před výskytem plísně. 25 ml / 2 l vody / 100 m2         Postřik  5,6,7,8 
  • Višeň, Odolnost - Postřikem během celé vegetace až do období cca. 3 týdny před sklizní. 20 -35 ml / 3-10 l vody / 100 m2 Postřik  3,4,5,6

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: