Konzumní brambory na uskladnění červené á 10kg
Související produkty
Základní koření každé české kuchyně pro vaření brambor a výrobu pečiva. Čerstvý český voňavý kmín.
Základní koření každé české kuchyně pro vaření brambor a výrobu pečiva. Čerstvý český voňavý kmín.
Ovocný džem v BIO kvalitě 225g; Složení: cukr, černý rybíz, koncentrát citrónové šťávy, želírovací látka - pektin Obsahuje 45g ovoce na 100g
Ovocný džem v BIO kvalitě 210g; Složení: mangové pyré, cukr, voda, koncentrát citrónové šťávy, želírovací látka - pektin Obsahuje 55g ovoce na 100g
Ovocný džem v BIO kvalitě 225g; Složení: šťáva z černého bezu, cukr, koncentrát citrónové šťávy, želírovací látka - pektin Obsahuje 55g ovoce na...
Detailní popis produktu
Konzumní brambory červené
Prodej červených konzumních brambor na uskladnění. Brambory jsou zatažené, vyzrálé, vhodné pro dlouhodobé skladování ve správných (např. dobrý sklep) podmínkách.
Odrůda: dle aktuální nabídky dodavatele (Laura)
Oblast: Českomoravská vrchovina
Osobní odběr: Brno a Mikulčice
340g, Složení: šípky, cukr, konzervační látky (glukóza, pektin, kyselina citrónová) Obsahuje 45g ovoce (šípek) a 50g cukru na 100g
Ovocný džem v BIO kvalitě 225g; Složení: červený rybíz, cukr, koncentrát citrónové šťávy, želírovací látka - pektin Obsahuje 55g ovoce na 100g...
340g, Složení: višně, cukr, konzervační látky (glukóza, pektin, kyselina citrónová) Obsahuje 55g ovoce (višně) a 50g cukru na 100g
340g, Složení: jahody, cukr, konzervační látky (glukóza, pektin, kyselina citrónová), Obsahuje 55g ovoce (jahody) a 48g cukru na 100g
Ovocný džem v BIO kvalitě 225g; Složení: cukr, černý rybíz, koncentrát citrónové šťávy, želírovací látka - pektin Obsahuje 45g ovoce na 100g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.